FRI-TIDvenner

Et FRI-TIDvennepar består af en person med handicap og en frivillig (med eller uden handicap). Den frivillige har et meransvar for jeres relation. Det betyder, at han eller hun er opmærksom på, at I får mødtes og holder kontakten.

Det vigtigste er, at I begge har lyst til at hygge jer i hinandens gode selskab.

Du bliver matchet med en ud fra interesser, praktiske ting (som bopæl, transport med mere) og naturligvis kemi.

Inden du bliver matchet, så mødes du med en FRI-TID koordinator, og I snakker om, hvad der er vigtig for dig i sådan en relation.

Det kan også være, at det er dig selv, der har mod på at være frivillig. Typisk mødes du med FRI-TID koordinatoren to til tre gange. Du må meget gerne have en pårørende eller støtteperson med til møderne.

På baggrund af møderne, søger Aalborg FRI-TID efter en frivillig, der har de samme ønsker og interesser som dig.

Når Aalborg FRI-TID finder en mulig frivillig til dig, så mødes du, den mulige frivillige og FRI-TID koordinatoren alle tre. Her snakker I sammen og lærer hinanden lidt at kende. Dagen efter mødet ringer FRI-TID koordinatoren til dig og den mulige frivillige, og hvis I begge gerne vil ses igen, så gør I det på egen hånd. Hvis en af jer ikke er interesseret alligevel, så hjælper FRI-TID koordinatoren med at finde en ny frivillig.

FRI-TID koordinatoren ringer en gang imellem til både dig og den frivillige for at høre om, hvordan det går.

FRI-TID kortet

Når du ønsker at få en FRI-TIDven, eller når du allerede har en FRI-TIDven, så bliver du tilbudt at få et FRI-TID kort. 

Med FRI-TID kortet får du mulighed for at give en ledsager gratis entré og rabatter til en række steder i Aalborg. Kortet gælder uanset hvem, der er ledsager.

En ledsager kan eksempelvis være din FRI-TIDven, en betalt ledsager, en ven eller et familiemedlem. Det er der ikke regler for.

Læs mere om, hvor FRI-TID kortet kan bruges her.

Vil du gerne have en FRI-TIDven?

Så skal du kontakte os i Aalborg FRI-TID:

Telefon: 3199 0037.